Tjestenina s keljom i gljivama

Ručak koji će vas osvojiti.

Tjestenina s keljom i gljivama

00:30

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane.

U međuvremenu rastopite 1 žlicu maslaca. Dodajte luk i kuhajte ga dok ne omekani. Uklonite s vatre i ostavite sa strane.

Rastopite 2 žlice maslaca u loncu i kuhajte gljive dok ne omekane. Posolite i dobro promiješajte. Dodajte 1/2 šalice temeljca. Vratite lonac s lukom na vatru i dodajte kelj. Dodajte 1 šalicu temeljca i kuhajte oko 8 minuta, dok kelj ne omekani. Dodajte u smjesu gljive, dodajte papar i muškatni oraščić.

U tjesteninu umiješajte smjesu od kelja i gljiva, dodajte ovčji sir i grčki jogurt, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od avokada i kelja
Kolač od naranče i ružine vode
Smoothie od maline za osvježenje!
Smoothie od koprive, krastavca, limuna i repe
Marinirani losos
Losos s maslacem od kikirikija
Piletina s ružmarinom i narančom
Smoothie od brusnica i meda
© 2024 Zdravi recepti