Sama pomisao na ovakav objed budi želje za dalekim putovanjima
Sastojci:
1. Kuhajte rezance prema uputama na poleđini pakiranja. Ocijedite i odložite.
2. Zagrijte wok ili veću tavu. Dodajte ulje i češnjak. Pržite dok ne postane zlatne boje. Dodajte jaje i brzo promiješajte.
3. Pržite nekoliko sekundi prije dodavanja kuhanih rezanaca i gljiva. Ostružite stijenke kako bi sve promiješali s jajem i češnjakom.
4. Dodajte sok od limuna, riblji umak, šećer, cayenne papriku, mladi luk i polovicu izdanaka graha, miješajući cijelo vrijeme.
5. Pržite na visokoj temperaturi 2-3 minute dok se sve dobro ne ugrije.
6. Stavite na pladanj za posluživanje. Na vrh stavite izdanke graha. Ukrasite s nasjeckanim kikirikijem i korijandrom te odmah poslužite.
Savjet kuhara
Za aromatičnu alternativu ovom jelu dodajte šaku nasjeckanih listića bosiljka.