Špageti s tofuom u umaku od soje

Ovi špageti će vas oduševiti.

Špageti s tofuom u umaku od soje

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga 3 do 4 minute. Dodajte umak od soje i temeljac. Pustite da proključa, dobro promiješajte, dodajte tofu i đumbir. Posolite i popaprite po želji. Pomiješajte tjesteninu s umakom, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Pileća juha s kukuruzom (bez laktoze)
Proljetni rižoto sa šparogama i šampinjonima
Piletina sa senfom i medom
Pljeskavice od tikvica i bademovog brašna
Tjestenina s limunom, piletinom i šparogama
Smoothie od đumbira i kruške koji jača imunitet
Zobeni kolačići od čokolade i trešanja
Džem od trešanja
© 2024 Zdravi recepti