Špageti s quinoom i maslinama

Bogat ručak za 4 osobe.

Špageti s quinoom i maslinama

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu i pospite s malo maslinovog ulja.

Luk prepržite na malo maslinovog ulja, oko 8 do 10 minuta, dok ne omekša. Dodajte quinou, češnjak, origano, papriku, papar i sol. Kuhajte 3 do 4 minute neprestano miješajući. Dodajte umak od rajčica, nasjeckane masline, prošek i kapare. Kada prokuha, poklopite i nastavite kuhati 30 minuta. Uklonite s vatre i pustite da odstoji pet minuta.

Umak prelijte po špagetima i prije posluživanja jelo ukrasite maslinama.

Ostali recepti

Brzi i zdravi ručak
Granola s orašastim plodovima
Avokado punjen jajima
Jednostavni kolač s glazurom od oraha
Domaći sirarcha umak
Čokoladni browniesi s konopljom bez pečenja
Zdrava tjestenina Primavera
Tjestenina s pestom od brokule
© 2024 Zdravi recepti