Slatki kruh sa grožđicama

Lagani kruh za koji vam ne treba kvasac.

Slatki kruh sa grožđicama

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Namastite i pobrašnite lim za pečenje.

Pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, grožđice i sol.

Umutite jaja. Dodajte mlaćenicu i rastopljeni maslac. Sve dobro izmiješajte.

Pomiješajte suhe i mokre sastojke. Miješajte dok ne dobijete ljepljivo tijesto.

Kruh prebacite u lim za pečenje i pecite oko 50 minuta.

Ostali recepti

Muffini sa cimetom (Dukan dijeta)
Tortilje punjene krastavcima i vrhnjem
Salata od mahuna, đumbira i sezama
Zapečena riža s brokulom i piletinom
Smoothie od trešanja, jagoda i borovnica
Smoothie od kelja, ananasa i jogurta
Zvjezdice (suhi kolači)
Zelene pljeskavice
© 2022 Zdravi recepti