Slatki kruh od aronije

Namažite krišku kruha omiljenim džemom i uživajte.

Slatki kruh od aronije

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Aroniju operite i posušite papirnatim ručnikom.

U velikoj zdjeli pomiješajte med, limunovu koricu, jaje, ulje i vanilin šećer. Dobro promiješajte. Dodajte aroniju.

U drugu zdjelu pomiješajte brašno i prašak za pecivo. Pomiješajte suhe sastojke s mokrima i dobro promiješajte. Stavite tijesto u kalup za kruh ili na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od chia sjemenki, borovnica i jogurta
Piletina s limunom i peršinom (GI dijeta)
Kolač od banana i oraha
Hrskavi kvinojini musli s domaćim kokosovim jogurtom
Zapečeni krumpiri punjeni povrćem
Vegetarijanske palačinke na kineski
Čaj od peršina
Jednostavni tiramisu bez jaja
© 2022 Zdravi recepti