Salata od šparoga i krumpira

Ukusna salata za 6 osoba.

Salata od šparoga i krumpira

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220 °C.

Stavite krumpir u lim za pečenje, prelijte s 1 žlicom ulja i začinite sa soli i paprom. Pecite ih kroz 20 do 30 minuta dok ne postanu mekani u sredini, a zatim ih ohladite.

U međuvremenu, u maloj zdjeli, zajedno pomiješajte malo soli, papra, luka kozjaka, octa i preostalog ulja.

Krumpir narežite na sitno, stavite u veliku zdjelu i preko njih prelijte preljev koji ste upravo smiješali.

Marinirajte kroz 10 minuta.

Kuhajte šparoge u lagano posoljenoj kipućoj vodi kroz 3 do 4 minute.

Pažljivo ocijedite i stavite u veliku zdjelu s hladnom vodom kako bi zadržali boju i spriječili daljnje kuhanje šparoga.

Ponovno ocijedite, a zatim dodajte krumpir sa špinatom.

Pažljivo promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Salata od tjestenine i piletine
Tjestenina u umaku od povrća i mozzarella sira
Eksplozija vitamina u čaši
Janjeći kotleti s maslinama
Zeleni smoothie s limetom i mentom
Muffini sa džemom od malina
Tjestenina s chorizo kobasicom i čilijem
Juha od slanutka i limuna
© 2024 Zdravi recepti