Salata od prokulica, slanine i lješnjaka

Možete ju poslužiti i kao prilog.

Salata od prokulica, slanine i lješnjaka

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Slaninu premažite smeđim šećerom i cimetom. Stavite ju na papir za pečenje i pecite oko 5 minuta. Okrenite na drugu stranu i nastavite peći 5 do 7 minuta. Izvadite i pustite da se ohladi.

U zdjeli pomiješajte prokulice, slaninu, parmezan i lješnjake. U tavi rastopite maslac, uklonite s vatre i pustite da se malo ohladi. Dodajte maslinovo ulje, sol, papar i aceto balsamico. Smjesom prelijte prokulice, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Avokado punjen lososom
Tjestenina s graškom i limunom
Pita od jabuka i malina
Čokoladni smoothie s borovnicama
Smoothie od breskve i pšeničnih klica
Tjestenina s tikvicama i tunom
ZImska limunada
Desert u šalici kojeg morate probati!
© 2024 Zdravi recepti