Salata od mozzarelle, krastavaca i quinoe

Mozzarella je dobar izvor proteina, vitamina B12, kalcija i fosfora.

Salata od mozzarelle, krastavaca i quinoe

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Stavite vodu i quinou u lonac i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i nastavite kuhati oko 15 minuta. Uklonite s vatre i pustite da stoji barem 5 minuta.

Batat posolite, popaprite, zamotajte u foliju i pecite oko 45 minuta. Izvadite batat, nasjeckajte ga na komade srednje veličine i stavite u zdjelu. Dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Smoothie od zobi i jagoda
Kuhana jaja s rukolom
Smoothie od ananasa i mrkve protiv artritisa
Zapečene tortilje od piletine i rajčice
Zapečene tortilje s piletinom i rajčicom
Zapečene jalapeno paprike
Bijeli grah s češnjakom
Alkalna zelena juha
© 2024 Zdravi recepti