Salata od breskve i piletine

Bogato začinjena piletina i breskve pečene na roštilju.

Salata od breskve i piletine

00:40

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte aceto balsamico, maslinovo ulje, sok od limuna, senf, javorov sirup i sol. Dobro promiješajte i podijelite u 2 dijela. Jedan dio iskoristite kao marinadu za piletinu i pustite ju da stoji 15 do 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Breskve očistite, nasjeckajte na kockice i premažite ih marinadom. Poslažite breskve i piletinu naizmjenice na štapiće za roštilj. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite breskve i piletinu sa štapića i stavite u zdjelu, dodajte preostale sastojke i marinadu. Dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Smoothie za podizanje energije
Ledene čokoladne kocke
Paprike punjene piletinom i feta sirom
Tuna s makaronima
Tjestenina s lososom i češnjakom
Sendvič od dimljenog lososa i jaja
Zapečene paprike punjene tunom
Smoothie od banane za ravan trbuh
© 2024 Zdravi recepti