Salata od avokada i šparoga u slatkom curry umaku

Kremasta i bogato začinjena.

Salata od avokada i šparoga u slatkom curry umaku

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Pomiješajte maslinovo ulje, senf, čili, i kumin u zdjelici. U posudu za pečenje stavite šparoge. Prelijte po vrhu i pustite da stoji u hladnjaku oko 30 minuta.

U zasebnu zdjelu, pomiješajte sastojke za umak. Izvadite šparoge iz hladnjaka i pecite ih u pećnici 20 do 30 minuta. Izvadite iz pećnice i pomiješajte s marelicama. Izdubite polovice avokada i dodajte u šparoge. Napunite avokado smjesom i poslužite.

Ostali recepti

Vegetarijanske palačinke na kineski
<li>Rastopite margarin i na njemu lagano popržite češnjak.</li>
Sok od kurkume i meda za ublažavanje simptoma alergije
Zarolana šunka (Sonoma dijeta)
Smoothie od kave, banane i kikirikija
Zeleni smoothie od mrkve i jabuke
Kremasta vegetarijanska tjestenina
Puding od cimeta i ricotta sira
© 2024 Zdravi recepti