Sacher torta (za dijabetičare)

Ova izvrsna i popularna torta dolazi u novom obliku koji je prilagođena dijabetičarima, a tako ukusan i osvježavajuć da nećete primijetiti razliku.

Sacher torta (za dijabetičare) Izvor slike: Depositphotos

01:30

Sastojci:

Sacher Torta za dijabetičare - ova izvrsna i popularna torta dolazi u novom obliku koji je prilagođena dijabetičarima, a tako ukusan i osvježavajuć da nećete primijetiti razliku.

Tijesto

 

Preljev

Priprema

  1. Žumanjke izmiješajte sa sladilom, izrađenim margarinom i rastopljenom čokoladom, a od bjelanjaka istucite čvrst snijeg. Žumanjcima dodajte snijeg i postupno dodavajte brašno i prašak za pecivo.
  2. U nauljeni oblik za torte izlijte masu i pecite 30-35 minuta u zagrijanoj pećnici na 180°C. Još vruću tortu razrežite na dva dijela. Donji dio namažite marmeladom od marelica, poklopite gornjim dijelom i ostatkom marmelade premažite tortu izvana.
  3. Stavite u hladnjak nekoliko sati i pripremite preljev.
  4. Čokoladu, mlijeko i sladilo zagrijte dok se čokolada ne rastopi. Malo ohladite i kad se preljev počne zgušnjavati, prelijte ga po torti.
  5. Tortu ohladite u hladnjaku, razrežite na 10 komada i poslužite.

Energetska vrijednost:

222

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Fine kocke s komadićima čokolade
Piletina na žaru s limetom
Svinjski but iz pećnice s marinadom od senfa
Mongolsko meso
Slasni bezglutenski popečci
Cheesecake u čaši koji se ne peče
Banana Smoothie (Dijeta Jona Gabriela)
Smoothie od mrkve i cimeta
© 2024 Zdravi recepti