Lagana i ukusna!
Sastojci:
Tijesto
Prvo pripremimo tijesto. Čokoladu otopimo na niskoj vatri i ohladimo ju. Odvojimo žutanjke i bjelanjke, pa od bjelanjaka napravimo čvrsti snijeg. Žutanjke pjenasto umutimo sa sladilom i dodamo im otopljenu čokoladu. Na kraju polako umiješamo i bjelanjke. Masu ulijemo u veliki pleh obložen papirom za pečenje i pečemo približno 10 minuta na 200 stupnjeva. Kad je tijesto pečeno, na njega položimo mokru krpu i zajedno s papirom za pečenje ga zavijemo u roladu. Pustimo da se ohladi.
Nadjev
Dok se tijesto peče, pripremimo nadjev. Kiselo vrhnje i grčki jogurt dobro izmiješamo sa sladilom. Kad je tijesto ohlađeno, pažljivo ga izravnamo, maknemo krpu i premažemo nadjevom. Roladu ponovno zamotamo, ohladimo u frižideru i poslužimo.