Rižoto sa špinatom i graškom

Rižoto koji ćete pripremiti u pećnici.

Rižoto sa špinatom i graškom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Zagrijte maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte luk kozjak, ½ žličice soli i ¼ žličice papra. Kuhajte, miješajući često, oko 5 minuta. Dodajte vino i miješajte oko 3 minute dok vino gotovo ne ispari. Dodajte juhu i rižu, i pustite da prokuha.

Pokrijte posudu i stavite u pećnicu. Kuhajte u pećnici oko 20 do 25 minuta.

Dodajte kuhani grašak, špinat, parmezan, pola žličice soli i ¼ žličice papra, i promiješajte.

Energetska vrijednost:

309

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Piletina u umaku od trešanja
Tropski smoothie za gubitak masnih naslaga
Svinjetina u marinadi s maslinama
Juha od piletine i šampinjona
Zobene pahuljice s bobičastim voćem
Piletina punjena s limetom
Zobene pahuljice s jogurtom i kurkumom
Tjestenina sa škampima
© 2022 Zdravi recepti