Lagani ručak od samo tri sastojka!

Ako ste u žurbi ili u oskudici s novcem, isprobajte ovaj ukusni recept od samo tri sastojka koja uvijek imate u hladnjaku!

Lagani ručak od samo tri sastojka!

00:25

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Na vatri zagrijte ulje, dodajte nasjeckani kelj, sol i papar i kuhajte dok 2-3 minute. Zatim dodajte umak od rajčice ili pasiranu rajčicu. Ako koristite pasiranu rajčicu, dodajte joj začine (šećer, sol, peršin, origano i sl.) i kuhajte još 2 minute.
  2. Žlicom pažljivo napravite rupe, stavite jaja i dodajte malo soli i papra. Pričekajte da jaja budu samo malo pržena, a zatim cijelu smjesu prebacite u posudu za pečenje.
  3. Pecite dok jaja ne budu bijela, a žumanjak malo mekan, otprilike 15 min. Izvadite i poslužite toplo!

Ostali recepti

Focaccia s crnim maslinama
Janjeći odresci u umaku od mente
Kozice s medom i đumbirom
Pečene tikvice sa slaninom
Pileći bataci punjeni začinskim biljem
Jesenske gljive
Salata od kelja i badema
Osvježavajući kolač od limete i manga
© 2022 Zdravi recepti