Rižoto s rajčicama i parmezanom

Jednostavno i ukusno jelo.

Rižoto s rajčicama i parmezanom

00:30

Sastojci:

Priprema

Skuhajte rižu. Dinstajte luk i pola maslaca. Umiješajte temeljac i pasiranu rajčicu. Kuhajte 10 minuta. Promiješajte i dodajte rajčice i mozzarellu. Kuhajte još 8 minuta i umiješajte rižu. Dodajte preostali maslac i parmezan. Začinite po želji i poslužite.

Ostali recepti

Zdravi bezglutenski sladoled za dijabetičare!
Namaz od špinata i badema
Zeleni smoothie za lijepu kožu
Omlet sa špinatom, gljivama i mozzarellom
Muffini od mrkve i cimeta
Peciva sa sezamom
Zlatni smoothie s kurkumom
Smoothie od grožđica i zobenih pahuljica
© 2024 Zdravi recepti