Rižoto s koprivom

Ukusan rižoto s biljem.

Rižoto s koprivom

00:45

Sastojci:

Priprema

Koprivu stavite u kipuću vodu na dvije minute, a zatim ocijedite i sitno nasjeckajte. Operite i sitno nasjeckajte ostalo bilje.

Prepržite luk na maslacu. Dodajte rižu i kuhajte nekoliko minuta.

Dodajte šalicu juhe i lagano pirjajte rižu. Kuhajte rižu dok se gotovo sva tekućina ne upije, povremeno miješajući.

Dodajte ostatak juhe, a vino pred kraj kuhanja, sve dok se tekućina ne apsorbira, a rižoto postane kremast.

Umiješajte nasjeckano bilje u rižoto, dodajte soli i papra po želji. Poslužite vruće.

Ostali recepti

Salata s tunom (Sonoma dijeta)
Tortilje punjene bučom
Kolač od čokolade i banane
Ražnjići od tikvica i breskve
Tjestenina s piletinom i gljivama
Bogata juha od korijandera i mrkve
Kruh od malina, čokolade i banane
Guacamole umak
© 2024 Zdravi recepti