Rižoto od graška i bosiljka

Kremasti rižoto kuhan na bijelom vinu.

Rižoto od graška i bosiljka

00:45

Sastojci:

Priprema

U blender stavite bosljak, češnjak, maslinovog ulje i parmezan i dobro izmiješajte.

Zagrijte 2 žlice maslinovog ulja u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga 4 do 5 minuta. Dodajte rižu i kuhajte 2 do 3 minute. Smanjite vatru, dodajte vino, temeljac i sol. Kuhajte, povremeno miješajući, oko 15 minuta. Dodajte grašak i nastavite kuhati još 10 minuta.

Dodajte smjesu od bosiljka i avokado, dobro promiješajte, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.

Ostali recepti

Muffini s marcipanom
Mediteranska quinoa salata (dijeta 5 faktora)
Smoothie protiv stresa
Svinjski fileti s jabukama i kupinama
Smoothie od cikle i bobičastog voća
Pljeskavice od brokule
Božićni čokoladni cheesecake
Bogato začinjeni svinjski kotleti
© 2024 Zdravi recepti