Raženi kruh

Kruh prije pečenja zarežite nožem po sredini.

Raženi kruh

02:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno i dodajte toplu vodu u koju ste prethodno rastopili kvasac i šećer. Sve zajedno mijesite i dodajte ostale sastojke. Kada je tijesto gotovo, ostavite ga da odstoji 30 min na toplom mjestu, pokriveno s kuhinjskom krpom.

Izmijesite tijesto i oblikujte ga u okrugli kruh. Stavite tijesto u namašćen lim za pečenje i ostavite da odstoji 45 min pokriveno krpom na toplom mjestu.

Kruh pecite u zagrijanoj pećnici na 180°C oko 45 min.

Ostali recepti

Jednostavni voćni sladoledi
Sok od jagoda i limuna
Sok od kurkume i meda za ublažavanje simptoma alergije
Super smoothie (prehrana za krvnu grupu AB)
Proljetna pileća juha s povrćem
Tjestenina s graškom i mozzarellom
Smoothie od kruške i banane za ljepši ten
Jutarnji smoothie s limunskom travom
© 2024 Zdravi recepti