Raženi kruh

Kruh prije pečenja zarežite nožem po sredini.

Raženi kruh

02:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno i dodajte toplu vodu u koju ste prethodno rastopili kvasac i šećer. Sve zajedno mijesite i dodajte ostale sastojke. Kada je tijesto gotovo, ostavite ga da odstoji 30 min na toplom mjestu, pokriveno s kuhinjskom krpom.

Izmijesite tijesto i oblikujte ga u okrugli kruh. Stavite tijesto u namašćen lim za pečenje i ostavite da odstoji 45 min pokriveno krpom na toplom mjestu.

Kruh pecite u zagrijanoj pećnici na 180°C oko 45 min.

Ostali recepti

Juha od češnjaka
Sendvič s lososom
Zobene pahuljice s lanenim sjemenkama i avokadom
Niskokalorični zeleni muffini sa špinatom, sirom i jajima
Škampi sa grahom (Sonoma dijeta)
Smoothie od banane prije i nakon vježbanja
Riba u vinu
Kremasta juha od pečenog češnjaka
© 2024 Zdravi recepti