Raženi kruh s medom

Bogatog okusa i sočan.

Raženi kruh s medom

02:30

Sastojci:

Priprema

U brašno dodajte sol i kvasac.

Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.

Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.

Zagrijte pećnicu 200°C.

Pecite kruh oko 40 minuta.

Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.

Ostali recepti

Njoki u umaku od gorgonzole
Ukusna salata s lososom
Smoothie od badema, kikirikija i datulja
Zapečene paprike punjene tunom
Smoothie od meda i đumbira
Smoothie od kruške, banane i kelja
Čokoladna tajna
Čokoladni smoothie s mentom
© 2022 Zdravi recepti