Raženi kruh s medom

Bogatog okusa i sočan.

Raženi kruh s medom

02:30

Sastojci:

Priprema

U brašno dodajte sol i kvasac.

Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.

Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.

Zagrijte pećnicu 200°C.

Pecite kruh oko 40 minuta.

Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.

Ostali recepti

Pačja prsa u umaku od nara
Limunada sa đumbirom
Smoothie od ananasa i limete
Smoothie od banane i đumbira
Torta od krušaka
Smoothie od jabuke i badema
Palačinke od limuna s preljevom od borovnica
Namaz od sira s lososm i vlascem
© 2025 Zdravi recepti