Raženi kruh s medom

Bogatog okusa i sočan.

Raženi kruh s medom

02:30

Sastojci:

Priprema

U brašno dodajte sol i kvasac.

Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.

Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.

Zagrijte pećnicu 200°C.

Pecite kruh oko 40 minuta.

Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.

Ostali recepti

Tex-Mex jaja
Medena guska
Granola od brusnica
Zeleni smoothie za detoksikaciju jetre
Fjorentinska piletina
Granola s maslacem od kikirikija
Brokula s kremastim preljevom
Meksički burger
© 2024 Zdravi recepti