Ravioli s gljivama

Primamljiv ručak, posebno ako vam se ne jede meso!

Ravioli s gljivama

00:45

Sastojci:

Priprema

Dok se ravioli kuhaju, zagrijte maslac i dodajte narezane gljive. Kuhajte preko visoke topline dok gljive ne porumene.

Dodajte luk i kuhajte dok ne omekša. Smanjite vatru, dodajte vrhnje i kozji sir. Kada se sir otopi, dodajte sol i papar. Dodajte skuhanu tjesteninu i sve dobro izmiješajte. Poslužite vruće.

Ostali recepti

Tjestenina s piletinom, graškom i mrkvom
Čokoladni muffini s malinama
Salata od kruške i grožđa
Ledena kava sa sladoledom od vanilije
Smoothie od špinata i kokosovog mlijeka
Smoothie od jagoda, kelja i banane
Ražnjići od piletine i ananasa
Smoothie s klicama suncokreta
© 2024 Zdravi recepti