Quinoa s tikvicama

Topla salata s prženim rajčicama i tikvicama.

Quinoa s tikvicama

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Narezane tikvice poslažite na papir za pečenje i pospite maslinovim uljem. Pospite solju i paprom. Pecite 10 do 15 minuta.

U malom loncu kuhajte quinou i juhu. Kada prokuha, poklopite i smanjite vatru. Kuhajte oko 15 minuta. Uklonite s topline i ostavite da poklopljeno odstoji 5 minuta.

Dok se quinoa kuha, pomiješajte balsamico ocat, maslinovo ulje, senf i šećer. Stavite na stranu.

Nakon što su quinoa i tikvice gotovi, stavite ih u zdjelu i umiješajte pržene rajčice. Dodajte dressing i promiješajte. Poslužite toplo.

Ostali recepti

Pire od bundeve
Zeleni smoothie za jači imunitet
Medene palačinke
Sok od cikle, jabuke i kupina
Namaz od tune
Poširana jaja s avokadom i rajčicom
Čaj od banane i cimeta za bolji san
Tjestenina u umaku od kelja
© 2024 Zdravi recepti