Quinoa s tikvicama

Topla salata s prženim rajčicama i tikvicama.

Quinoa s tikvicama

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Narezane tikvice poslažite na papir za pečenje i pospite maslinovim uljem. Pospite solju i paprom. Pecite 10 do 15 minuta.

U malom loncu kuhajte quinou i juhu. Kada prokuha, poklopite i smanjite vatru. Kuhajte oko 15 minuta. Uklonite s topline i ostavite da poklopljeno odstoji 5 minuta.

Dok se quinoa kuha, pomiješajte balsamico ocat, maslinovo ulje, senf i šećer. Stavite na stranu.

Nakon što su quinoa i tikvice gotovi, stavite ih u zdjelu i umiješajte pržene rajčice. Dodajte dressing i promiješajte. Poslužite toplo.

Ostali recepti

Tjestenina s tunom i šampinjonima
Tjestenina s piletinom i mozzarellom
<li>ribani sir</li>
Losos s medom i lećom
Zobena kaša s voćem i orašastim plodovima
Losos sa zapečenim cherry rajčicama
Smoothie od kruške i banane za ljepši ten
Zdravi čokoladni smoothie
© 2025 Zdravi recepti