Pureći kotleti punjeni špinatom

Mekana puretina u umaku od gorgonzole.

Pureći kotleti punjeni špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Puretinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Zapečena riža s brokulom i piletinom
Povrtna juha s grahom
Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa
Klasične ćufte
Pileći ujušak
Ražnjići od tune i mandarina
Tropske pileće pljeskavice
Pileći curry s jogurtom
© 2025 Zdravi recepti