Punjeni zapečeni krumpiri

Ovi krumpiri su savršen prilog. U završnoj fazi kuhanja, mogu se zamotati u foliju i staviti u vatru.

Punjeni zapečeni krumpiri

01:10

Sastojci:

Priprema

1. Operite krumpir, probodite ga vilicom i pecite neoguljenog na 220°C oko sat vremena dok ne postane mek u sredini. U međuvremenu napravite punjenje.

2. Kada je pečen, prerežite krumpir na pola, izdubite unutrašnjost, pazite da ne pukne.

3. Unutrašnjost krumpira pomiješajte s maslacem ili uljem i umješajte u punjenje.

4. Položite napunjene krumpire na lim za pečenje i pospite sirom.

5. Vratite u pećnicu na 5-10 minuta dok se sir ne istopi.

Ostali recepti

Juha od pečenih rajčica
Bijeli grah s češnjakom
Brze i zdrave tortilje s piletinom
Palačinke sa cimetom, bananama i malinama
Ljetni smoothie od papaje
Losos u marinadi od limuna i meda
Zasitan smoothie od zobi
Džem od borovnica
© 2024 Zdravi recepti