Punjeni tofu ražnjići

Ovi niskokalorični vegetarijanski ražnjići idealni su za one koji su odlučili nagraditi organizam s laganim i ukusnim obrokom.

Punjeni tofu ražnjići

00:50

Sastojci:

Priprema

Kuhajte ljutiku 5 minuta u vreloj vodi i krumpir 7 minuta. Ocijedite i osušite. Pomiješajte pasiranu rajčicu, soja sos, ulje, med, senf i začine. Ubacite kocke tofua i marinirajte 10 minuta.

Zagrijte tavu ili roštilj. Na drvene štapiće nanižite sve namirnicu i pecite 10 minuta, uz često okretanje. Prije posluživanja, ražnjiće premažite preostalom marinadom.

Ostali recepti

Juha od špinata, cvjetače i šampinjona
Losos s pesto umakom i jogurtom
Tjestenina s crvenim umakom i slaninom
Smoothie protiv bora
Bruschetti s avokadom i mozzarelom
Salata s lećom, kus-kusom i mentom
Marokanski kolač od naranče i kardamoma
Gazpacho
© 2024 Zdravi recepti