Proteinski kruh s kestenom

Ovaj proteinski kruh ne sadrži ni gluten, ni rafinirani šećer, lagan je i mekan te je izvrsna zamjena za sve koji izbjegavaju bijeli kruh!

Proteinski kruh s kestenom Izvor slike: Depositphotos

00:35

Sastojci:

Priprema

  1. Pečene i oguljene kestene stavite u blender i miješajte 3-4 minute. Dodajte jogurt, mlijeko, proteine, jaja i prašak pa ponovo izmiješajte.
  2. Po želji dodajte malo soli, miješajte 5-6 minuta i prebacite u pekač ili pećnicu.
  3. Pecite 20-ak minuta na 220°C. Unutrašnjost kruha će ostati mekana, a kora neće biti hrskava, pa provjerite s čačkalicom je li kruh dobro pečen.
  4. Kruh možete jesti uz bilo koji obrok. Budući da je mekan i ukusan, možete ga jesti i kao kolač ili cijeli obrok.

Ostali recepti

Smoothie od rotkvica za čišćenje organizma
Zeleni smoothie od brokule
Grčki omlet
Složenac od riže i sira
Pileća prsa u umaku od šampanjca
Kvinoja sa špinatom i slanutkom
Smoothie od naranče i manga
Losos omotan pancetom
© 2024 Zdravi recepti