Proteinski kruh s kestenom

Ovaj proteinski kruh ne sadrži ni gluten, ni rafinirani šećer, lagan je i mekan te je izvrsna zamjena za sve koji izbjegavaju bijeli kruh!

Proteinski kruh s kestenom

00:35

Sastojci:

Priprema

  1. Pečene i oguljene kestene stavite u blender i miješajte 3-4 minute. Dodajte jogurt, mlijeko, proteine, jaja i prašak pa ponovo izmiješajte.
  2. Po želji dodajte malo soli, miješajte 5-6 minuta i prebacite u pekač ili pećnicu.
  3. Pecite 20-ak minuta na 220°C. Unutrašnjost kruha će ostati mekana, a kora neće biti hrskava, pa provjerite s čačkalicom je li kruh dobro pečen.
  4. Kruh možete jesti uz bilo koji obrok. Budući da je mekan i ukusan, možete ga jesti i kao kolač ili cijeli obrok.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s kruškama, orasima i ovčjim sirom
Zdravi sladoled od banane s lješnjacima i čokoladom
Palačinke od banane i chia sjemenki
Složenac od ostataka povrća
Salata od lubenice, dinje i tune
Mediteranski losos
Umak od javorovog sirupa i brusnice
Smoothie od kurkume, papaje i banane
© 2022 Zdravi recepti