Povrtna bezglutenska pizza

Idealna povrtna pizza za sve ljude koji moraju izbjegavati gluten

Povrtna bezglutenska pizza

00:40

Sastojci:

Za tijesto:

Za nadjev:

Priprema:

   1. Brašnu pomiješanom s praškom za pecivo dodajte sir, a zatim mješavinu soli, ulja, jaja i mlijeka te električnom miješalicom (spiralni nastavci) umiješajte homogeno tijesto.

   2. Tijesto pažljivo razvaljajte u oblik pizze i prenesite na pek papir.

   3. Povrće kratko popecite u tavici na malo ulja, pa ga rasporedite preko tijesta koje ste premazali umakom za pizzu.

   4. Pripremljenu pizzu s papirom prenesite na donju rešetku zagrijane pećnice i pecite na 230°C oko 15 minuta.

Energetska vrijednost:

743

Ostali recepti

Zdravi zeleni smoothie
Torta s jabukama i kokosom
Zobene pahuljice s orasima, jabukama i medom
Zobene pahuljice u kokosovom mlijeku
Topli napitak s bundevom i bijelom čokoladom
Sabljarka na žaru
Smoothie od špinata i avokada
Zapečene rajčice sa sirom
© 2024 Zdravi recepti