Sastojci:
Tijesto
- 50 grama svježeg sira
- 6 žlica mlijeka
- 6 žlica ulja
- 1 jaje
- sol
- sve skupa izmiješati i dodati
- 250 grama bezglutenskog brašna
- 1/4 praška za pecivo
Nadjev
- 5 tanko narezanih krumpira
- 1 sitno nasjeckana glavica luka
- 30ml maslinovog ulja
- 1/2 nasjeckane crvene paprike
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žlica svježeg peršina
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice ružmarina
- 1/4 žličice papra
- 1/2 šalice naribane mozzarelle
- 1/4 šalice parmezana
Priprema
Zamijesite tijesto i ostavite pokriveno u hladnjaku oko 30 minuta. Zagrijte pećnicu na 230°C.
Pomiješajte sve sastojke osim sira. Namastite lim za pečenje i ravnomjerno razvucite tijesto. Ravnomjerno rasporedite na tijesto i pecite oko 15 minuta. Izvadite i dodajte mozzarellu i parmezan. Pecite 5 do 8 minuta.