Ukusna i zanimljiva poslastica.
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Lim za pečenje premažite kokosovim uljem i stavite na stranu.
Jagode stavite u sok od naranče i ostavite da se dobro namoče.
Izmiješajte šećer, koricu naranče i jaja. Dodajte sol i vanilin šećer, i dobro izmiješajte.
U zasebnoj zdjeli, pomiješajte bademovo brašno, bezglutensko brašno i prašak za pecivo.
Dodajte mješavinu brašna u smjesu s jajima, a zatim ulijete kokosovo ulje. Sve dobro izmiješajte.
Ulijte tijesto u pripremljen lim za pečenje. Pospite nasjeckanim bademima, a zatim ukrasite s pola jagoda.
Pecite oko 25 minuta, ili dok vanjski rubovi ne dobiju svjetlu, zlatnu boju. Izvadite iz pećnice i pustite da se u potpunosti ohladi.
Poslužite s preostalim jagodama i svježe tučenim vrhnjem.