Pire od češnjaka, cvjetače i celera

Češnjak pireu daje specifičnu aromu.

Pire od češnjaka, cvjetače i celera

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Na njega stavite češnjak, posolite i polijte uljem. Pecite oko 30 minuta.

U međuvremenu kuhajte cvjetaču i celer u kipućoj posoljenoj vodi 15 do 20 minuta. Ocijedite i stavite u blender i dodajte vrhnje. Izvadite češnjak, uklonite koru i dodajte u blender. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna.

Ostali recepti

Endivija sa salatom od morskih plodova
Grčka salata od krastavaca
Kolačići od banane i zobi
Jagode na jastuku
Sok od cikle i mrkve
Grah s mrkvom i rajčicom
Smoothie od ananasa za mršavljenje
Zlatno mlijeko
© 2024 Zdravi recepti