Pileći ražnjići u umaku od špinata

Savršeni ljetni ručak!

Pileći ražnjići u umaku od špinata

00:45

Sastojci:

Priprema

Stavite sve sastojke za umak u blender, osim maslinovog ulja. Dobro izmiješajte i polako ulijevajte maslinovo ulje.

Piletinu posolite, popaprite i stavite u veliku zdjelu. Dodajte umak i polijte sokom od limuna. Dobro promiješajte i pustite da stoji u hladnjaku barem 2 sata.

Zagrijte roštilj. Na štapiće za ražnjie naizmjenice poslažite piletinu, tikvice i rajčice. Pecite oko 5 minuta sa svake strane.

Ostali recepti

Omlet sa šampinjonima
Složenac od brokule i cheddara
Juha od cvjetače i malina
Zapečeni punjeni krumpir
Piletina s ružmarinom
Domaći keksi sa sirom
Sok od cikle
Francuska juha od luka
© 2024 Zdravi recepti