Pileći ražnjići u umaku od meda

Bogato začinjena i mekana piletina u kombinaciji s tikvicama.

Pileći ražnjići u umaku od meda

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte med, aceto balsamico, maslinovo ulje i češnjak. Piletinu posolite i popaprite, prelijte marinadom i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite piletinu i tikvice. Pecite 2 do 3 minute sa svake strane. Med je odličan dodatak marinadama za piletinu, a ovdje pročitajte zašto ga volimo.

Ostali recepti

Sočni bakalar
Tilapija s komoračem
Smoothie od malina i kokosa
Tropski zeleni smoothie
Grill burger od crnog graha
Smoothie od klementina protiv gripe
Salata od borovnica i krastavaca
Juha od špinata, cvjetače i šampinjona
© 2022 Zdravi recepti