Pileći ražnjići u umaku od meda

Bogato začinjena i mekana piletina u kombinaciji s tikvicama.

Pileći ražnjići u umaku od meda

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte med, aceto balsamico, maslinovo ulje i češnjak. Piletinu posolite i popaprite, prelijte marinadom i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite piletinu i tikvice. Pecite 2 do 3 minute sa svake strane. Med je odličan dodatak marinadama za piletinu, a ovdje pročitajte zašto ga volimo.

Ostali recepti

Hrskavi svinjski kotleti
Detoksikacijska salata za fit tijelo
Torta od datulja i đumbira
Smoothie od mrkve, ananasa i jabuka
Pileća prsa s ružmarinom omotana slaninom
Maslac od kikirikija i meda
Salata od artičoka i tune
Smoothie od krastavca i špinata
© 2024 Zdravi recepti