Pileći ražnjići u umaku od meda

Bogato začinjena i mekana piletina u kombinaciji s tikvicama.

Pileći ražnjići u umaku od meda

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte med, aceto balsamico, maslinovo ulje i češnjak. Piletinu posolite i popaprite, prelijte marinadom i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite piletinu i tikvice. Pecite 2 do 3 minute sa svake strane. Med je odličan dodatak marinadama za piletinu, a ovdje pročitajte zašto ga volimo.

Ostali recepti

Špageti s tofuom u umaku od soje
Pilav s piletinom i povrćem
Salata od lubenice, dinje i tune
Smoothie od ananasa, špinata i jabuke
Smoothie od lubenice i kokosovog mlijeka
Smoothie od banane i blitve
Čokoladni smoothie s borovnicama
Zobene pahuljice s breskvama i borovnicama
© 2024 Zdravi recepti