Pikantno pečeno povrće i leća

Ovo je prava vegetarijanska poslastica koju će obožavati i ljubitelji mesa.

Pikantno pečeno povrće i leća

00:55

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Tikvu ogulite i očistite, te narežite na kriške debljine 1 cm. Pomiješajte tikvu s lukom, paprikom i češnjakom.

Pomiješajte ulje i curry, i prelijte preko povrća. Začinite po želji.

Pecite 30 minuta dok povrće ne omekša. Dodajte leću i temeljac, i pomiješajte.

Vratite u pećnicu na 5 do 10 minuta. Umiješajte korijander i poslužite.

Energetska vrijednost:

320

Ostali recepti

Losos s pistacijama i njokima
Njoki s parmezanom i špinatom
Napitak od češnjaka protiv gripe
Zapečena tjestenina s puretinom
Zeleni smoothie od špinata i kelja
Krem juha od špinata
Pečena riba s finim začinima
Omlet sa špinatom, gljivama i mozzarellom
© 2024 Zdravi recepti