Dobra i ukusna kombinacija za dobro društvo!
Sastojci:
Dovedite veliki lonac lagano posoljene vode do vrenja i u njoj kuhajte tjesteninu na 8 do 10 minuta, taman dok ne bude al dente. Uklonite s vatre, ocijedite i vratite u lonac.
Zatim u srednje velikom loncu dovedite vodu do vrenja i u njoj kuhajte krumpire oko 7 minuta. Nakon toga dodajte mahune u lonac s krumpirima i nastavite kuhati oko 3 minute. Ocijedite djelomično kuhani krumpir i mahune i stavite sve na stranu.
Zagrijte maslinovo ulje u velikoj tavi na srednje jakoj vatri i dinstajte češnjak na minutu. Umiješajte krumpir i mahune i začinite sa solju i paprom. Kuhajte i dobro miješajte sve dok krumpir i mahune ne budu mekane i lagano dobiju boju.
Prebacite smjesu krumpira u lonac s tjesteninom. Umiješajte i jogurt, pesto umak i parmezan.
Ostavite malo parmezana, pa ga posipajte po vrhu prije posluživanja.