Pereci umočeni u bijelu čokoladu

Oduševite prijatelje ovim slatkim perecima!

Pereci umočeni u bijelu čokoladu

01:00

Sastojci:

Priprema

Rastopiti bijelu čokoladu na način da imate čokoladu u malom lončiću koju neprestano miješate, dok je taj lončić na drugom većem lončiću u kojem vrije voda.

Umočite perece do pola u bijelu čokoladu, ali tako da čokolada u potpunosti pokrije polovicu pereca. Zatim, dok je još vruća čokolada, zarolajte perece u ukrasne mrvice u boji, naravno ako to želite, te ih odložite na voštani papir.

Nastavite postupak sve dok se sva bijela čokolada ne potroši. Stavite ih u hladnjak na 15 minuta da otvrdne čokolada.

Napomena: Najbolje ih je čuvati u plastičnim posudama koje se mogu hermetički zatvoriti.

Ostali recepti

Tjestenina s lososom i češnjakom
Špageti sa češnjakom i uljem od čilija
Salata od kelja, manga i sjemenki bundeve
Salata od radiča, oraha i jabuke
Punjeni zapečeni krumpiri
Pržena piletina s brokulom i smeđom riža
Prokulice s medom
Tjestenina Venecija
© 2022 Zdravi recepti