Peciva od bundeve i kadulje

Tako jednostavna za pripremu, a tako ukusna.

Peciva od bundeve i kadulje

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U blenderu izmiksajte bundevu dok ne postane kompaktna. U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol i kadulju. Dodajte maslac i dobro promiješajte.

U drugoj zdjeli pomiješajte bundevu i jogurt. Smjesu dodajte u suhe sastojke i rukama dobro promiješajte.

Rukama oblikujte okruglice, poslažite ih na lim za pečenje i malo pritisnite po sredini da budu ovalne. Pecite oko 15 minuta. Pustite da se malo ohladi i poslužite.

Ostali recepti

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa
Koktel sa morskim plodovima (Sonoma dijeta)
Maslac od sjemenki suncokreta
Fine kocke s komadićima čokolade
Bijeli Božić
Bruschetta Gorgonzola
Kolač sa čokoladom i sirom
Jutarnji energetski smoothie
© 2022 Zdravi recepti