Peciva od bundeve i kadulje

Tako jednostavna za pripremu, a tako ukusna.

Peciva od bundeve i kadulje

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U blenderu izmiksajte bundevu dok ne postane kompaktna. U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol i kadulju. Dodajte maslac i dobro promiješajte.

U drugoj zdjeli pomiješajte bundevu i jogurt. Smjesu dodajte u suhe sastojke i rukama dobro promiješajte.

Rukama oblikujte okruglice, poslažite ih na lim za pečenje i malo pritisnite po sredini da budu ovalne. Pecite oko 15 minuta. Pustite da se malo ohladi i poslužite.

Ostali recepti

Zapečena tjestenina s piletinom i bundevom
Kineska salata s dresingom od soje i đumbira
Oslić zapečen s parmezanom
Kolač od mliječne čokolade i pistacija
Detoksikacijski smoothie sa špinatom
Smoothie od kelja i banane
Svinjski chow mein
Salata od leće i brokule
© 2024 Zdravi recepti