Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom

Bogato začinjen, mirisan i sočan.

Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Krumpir dobro operite i nasjeckajte na ploške, koru nemojte uklanjati. Krumpire pospite začinima, dobro promiješajte i stavite na lim za pečenje. Prelijte uljem i pecite oko 25 minuta.

Ostali recepti

Juha od repe i slanutka
Marinirani škampi u limunu i češnjaku
Paprika punjena krumpirom u umaku od rajčice s mladim mahunama (UN dijeta)
Meksička salata
Tjestenina s limunom i bademima
Čokoladni kolač sa slatkom glazurom
Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)
Pljeskavice od ricotte i graška
© 2024 Zdravi recepti