Pečeni krumpir s peršinom

Krumpir poslužite uz meso ili ribu.

Pečeni krumpir s peršinom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte ulje, rajčicu i papriku. Umiješajte u krumpire. Nasjeckajte češnjak i stavite na lim za pečenje s krumpirom.

Začinite po želji i pecite 40 minuta. Nakon 20 minuta dobro promiješajte krumpir. Pet minuta prije kraja, pospite sokom od limuna i vratiti u pećnicu. Prije posluživanja krumpir pospite peršinom.

Energetska vrijednost:

220

Ostali recepti

Kolačići od kikirikija i banane
Napitak za čišćenje pluća
Salata sa rižom i lososom (Sonoma dijeta)
Voćni kolačići za dijabetičare
Hranjivi slatki kolačići
Vege salata s preljevom
Veganske čokoladne okruglice
Patlidžan na mediteranski način
© 2024 Zdravi recepti