Pečena bundeva s gljivama i škampima

Za ovaj recept je potrebna 1 muškatna tikva koja će, u kombinaciji s gljivama i škampima, stvoriti pravu jesensko mediteransku deliciju.

Pečena bundeva s gljivama i škampima Izvor slike: Depositphotos

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Stavite povrće s ¼ šalice maslinovog ulja u posudu za pečenje i pecite 60 minuta (svakih 20 minuta malo promiješajte). Pomiješajte 1/3 šalice maslinovog ulja s octom, kaduljom, soli i paprom.

Pečeno povrće prelijte s mješavinom ulja i octa i poslužite vruće ili hladno.

Ostali recepti

Crna rolada s bijelom kremom
Ukusno pirjano pile (South beach dijeta)
Mango smoothie
Torta Caprese
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Smoothie od banane za ravan trbuh
Salata od piletine (Dijeta metaboličko čudo)
Kajgana s borovnicama
© 2024 Zdravi recepti