Patlidžan na mediteranski način

Bogato začinjen, zdrav i ukusan, obrok je kojeg bi svatko poželio! Pripremite ovo jelo uz prepečeni tost istrljan češnjakom.

Patlidžan na mediteranski način Izvor slike: Depositphotos

00:25

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
  3. U zdjelu stavite sve sastojke za marinadu i dobro promiješajte.
  4. Patlidžan nasjeckajte na kriške srednje debljine i poslažite ih na lim za pečenje.
  5. Premažite marinadom i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Orada sa sezamom
Puretina s artičokama (UN dijeta)
Pečena purica s citrusima
Tjestenina s tikvicama i slaninom
Parfe od mrkve
Zaljubljeni muffini
Tjestenina sa šampinjonima i špinatom
Tost s jabukama
© 2024 Zdravi recepti