Pasta alla genovese

Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.

Pasta alla genovese

00:15

Sastojci:

Priprema

1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.

2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.

Energetska vrijednost:

469

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g

Ostali recepti

Ćufte od quinoe i puretine
Čokoladna torta bez brašna
Smoothie od lubenice za mršavljenje
Zobene pahuljice s jagodama i chia sjemenkama
Grčka salata sa sardinama
Tjestenina sa špinatom i posnim sirom
Tjestenina s umakom od patlidžana i rajčice
Chia sjemenke u kokosovom mlijeku s karameliziranim kruškama
© 2024 Zdravi recepti