Palačinke sa cimetom, bananama i malinama

Koristite brašno bez glutena i bademov maslac, i uživajte u ovom ukusnom desertu!

Palačinke sa cimetom, bananama i malinama

00:15

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno sa cimetom, dodajte jaje i mlijeko, i dobro promiješajte.

Zagrijte ulje na srednje jakoj vatri i ispecite palačinke.

Palačinke poslužite uz bademov maslac, narezane banane, maline i par kapi limunovog soka.

Preuzmite knjižicu recepata sa receptima za palačinke!

Energetska vrijednost:

375

Ostali recepti

Tjestenina s proljetnim povrćem i piletinom
Slatki krumpir sa začinima (prehrana za krvnu grupu 0)
Riža s limunovom koricom (Supermarket dijeta)
Velika čokoladna torta
Smoothie za mladolikost
Tjestenina sa šampinjonima i prokulicama
Mediteranska krumpir salata
Smoothie od kruške i dinje
© 2024 Zdravi recepti