Odrezak s tunom i marelicama (GI dijeta)

Uživat ćete u ovoj poslastici!

Odrezak s tunom i marelicama (GI dijeta)

00:45

Sastojci:

Priprema

Sitno nasjeckajte pola suhih marelica i pola rajčice i stavite u blender zajedno s rakijom, octom, maslinovim uljem, majčinom dušicom i paprom. Pomiješajte sastojke i marinirajte tunu u umaku 30 minuta na sobnoj temperaturi.

Kada je tuna dovoljno marinirana, izrežite crveni luk na trakice i lagano pržite 2 minute. Izrežite ostatak rajčice i pržite zajedno s preostalim marelicama još minutu. Stavite luk na oprane listove salate i ukrasite marelicama i rajčicama.

Očistite marinadu s ribe, a zatim pržite i tunu i marinadu u istoj tavi. Pecite 3 minute na svakoj strani. Poslužite.

Ostali recepti

Začinjene pržene kozice
Sok od krastavaca i limete
Omlet sa šampinjonima (Sonoma dijeta)
Vitaminski smoothie sa ananasom
Sok od limuna, limete i lavande
Lokarda ratatouille
Složenac od jabuke i brusnice
Kolač od kokosa i mrkve
© 2022 Zdravi recepti