Uživat ćete u ovoj čokoladnoj poslastici!
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C.
U veliku zdjelu umutite maslac i nutellu, a zatim dodajte žumanjke i lješnjake.
U zasebnoj zdjeli umutite bjelanjke i prstohvat soli u čvrst snijeg.
Ohlađenu, rastopljenu čokoladu dodajte u smjesu s nutellom i dobro izmiješajte. Polako dodajte smjesu s bjelanjcima i dobro izmiješajte.
Tijesto stavite u namašćen i pobrašnjen lim za pečenje promjera 23cm i pecite oko 40 minuta.
Lješnjake prepržite na tavi. Stavite ih na tanjur i ostavite da se ohlade.
Zagrijte slatko vrhnje i žlicu vode. Dodajte čokoladu i miješajte dok se ne otopi.
Ohlađeni kolač izvadite iz lima za pečenje i prelijte čokoladnom glazurom. Na glazuru stavite prepržene lješnjake.