Njoki s prokulicama i bademima

Kremasti njoki posuti parmezanom i listićima badema.

Njoki s prokulicama i bademima

00:40

Sastojci:

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Zadnju minutu dodajte prokulice u njoke, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte tavu, dodajte maslac i ulje, pržite oko 7 minuta dok maslac ne poprimi zlatno žutu boju, dodajte njoke i prokulice, popaprite i dobro promiješajte.

Rasporedite njoke na tanjure, svaku porciju pospite bademima i parmezanom. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Piletina s ružmarinom i narančom
Kolač od sira i borovnica
Svinjsko pečenje s pivom i grahom
Salata od špinata i slanine
Torta od jagoda i cimeta
Božićni kuglof
Pureće pljeskavice punjene mozzarellom
Tjestenina s cherry rajčicama
© 2024 Zdravi recepti