Njoki s prokulicama i bademima

Kremasti njoki posuti parmezanom i listićima badema.

Njoki s prokulicama i bademima

00:40

Sastojci:

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Zadnju minutu dodajte prokulice u njoke, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte tavu, dodajte maslac i ulje, pržite oko 7 minuta dok maslac ne poprimi zlatno žutu boju, dodajte njoke i prokulice, popaprite i dobro promiješajte.

Rasporedite njoke na tanjure, svaku porciju pospite bademima i parmezanom. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Tortilje od tikvica i piletine
Tuna sa sjemenkama bundeve
Torta od trešanja i badema
Mediteranska salata s tjesteninom
Palačinke s hoisin piletinom
Ukusan smoothie od brusnica i malina
Smoothie od bobičastog voća i avokada
Osvježavajuća juha od graška i avokada
© 2025 Zdravi recepti