Njoki od krumpira s listom mlade pšenice

Odlična ideja za prilog jelima

Njoki od krumpira s listom mlade pšenice

00:30

Sastojci:

Priprema

  1. Krumpir skuhati u slanoj vodi i propasirati.
  2. Propasirani krumpir dehidrirati (kratko prepeći) u tavi uz stalno miješanje.
  3. Dehidirirani krumpir ohladiti, dodati brašno, usitnjen list mlade pšenice, jaje i sol te umjesiti smjesu za njoke.
  4. Njoke oblikovati i kuhati u slanoj vodi dok ne isplivaju na površinu.
  5. Poslužiti uz jelo i umak po želji.

Ostali recepti

Jednostavna juha od bundeve
Složenac od mrkve i jabuke (prehrana za krvnu grupu A)
Losos sa šparogama i bulgurom
Piletina s medom i češnjakom
Rižoto s gljivama i rajčicom
Čokoladni banana smoothie
Sok od povrća za jačanje imuniteta
Veganske proljetne rolice
© 2024 Zdravi recepti