Mini omlet sa dimljenim bakalarom

Idealan obrok za predblagdansko vrijeme.

Mini omlet sa dimljenim bakalarom

00:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte mlijeko sa 600 ml vode, lovorom, lukom i paprom. Stavite kuhati na srednje jaku vatru. Dodajte dimljeni bakalar i kuhajte 4 do 5 minuta ili dok riba ne omekša.

Izvadite ribu, očistite ju i bacite kožu i kosti.

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Namastite 8 kalupa i u svaki kalup stavite jedno umućeno jaje, začinjeno solju i paprom. Rasporedite u svaki kalup komadiće bakalara i pecite u pećnici 10 do 12 minuta.

Pomiješajte jogurt i ribanac te rasporedite na vrh svakog omleta. Vratite u pećnicu i pecite dok omlet ne poprimi zlatno smeđu boju. Prije posluživanja, svaku porciju pospite vlascem i poslužite uz salatu i tost.

Ostali recepti

Chia sjemenke u kokosovom mlijeku s karameliziranim kruškama
Bajadera
Salata od quinoe i tikvica
Juha od brokule i celera
Kolač od šljiva
Mango salsa pizza
Smoothie od špinata i mente
Oslić s krumpirom
© 2024 Zdravi recepti