Mekani kruh s pivom

Ovaj domaći kruh od cjelovitog pšeničnog brašna s pivom morate probati!

Mekani kruh s pivom

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C i u standardu posudu stavite papir za pečenje.
  2. U većoj posudi izmiješajte obje vrste brašna, prašak za pecivo, sol, šećer i naribani sir. Dodajte pivo lagano miješajući te izlijte smjesu u posudu za pečenje.
  3. Pecite 50-60 minuta, provjerite čačkalicom kad je gotovo (ako se tijesto ne lijepi na čačkalicu, dovoljno je pečeno).
  4. Kad izvadite kruh iz pećnice polijte ga s rastopljenim maslacem i poslužite.

Ostali recepti

Čokoladni mousse s avokadom
Sok za bolji rad probave
Matcha Frappuccino: napitak za rashladiti ljetne dane
Slatki smoothie za zdravije srce
Topla salata od kelja i krumpira
Tjestenina sa sjemenkama bundeve
Topli kolač od jabuka
Proteinski smoothie od breskve i jagode
© 2022 Zdravi recepti