Mediteranska tjestenina

Tikvice, sušene rajčice i maslinovo ulje čine savršenu kombinaciju.

Mediteranska tjestenina

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane.

U međuvremenu zagrijte ulje u tavi i pržite tikvice dok ne poprime zlatno smeđu boju. Dodajte tjesteninu, rajčicu, masline, kapare, peršin i parmezan.

Dodajte vodu u kojoj se kuhala tjestenina, promiješajte, posolite i popaprite po želji i poslužite.

Ostali recepti

Vegetarijanska pizza s četiri vrste sira
Faširanci od fete i tikvica
Tost s dimljenim lososom
Smoothie od kelja, ananasa i jogurta
Sladoled od datulja
Jaja punjena tunom
Voćni doručak
Smoothie od jabuke, špinata i banane
© 2024 Zdravi recepti